top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten voort in de gebieden Rafah, Jabaliya en centraal Gaza

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten voort in specifieke gebieden van Rafah. De troepen opereren momenteel op basis van informatie over terreurdoelen in de gebieden 'Brazilië' en 'Shaboura', terwijl ze er alles aan doen om schade aan burgers te voorkomen en nadat de burgerbevolking in het gebied is geëvacueerd.


IDF-troepen vonden een raketwerper die klaar was om op IDF-troepen te schieten. Bovendien hebben de troepen een aantal terreurtunnelschachten en lanceerinrichtingen in het gebied gelokaliseerd en ontmanteld, en verschillende terroristen geëlimineerd tijdens ontmoetingen van dichtbij.

Foto IDF woordvoerder


Op aanwijzing van IDF-troepen schakelden IAF-vliegtuigen drie terroristen uit die tot een mortierploeg behoorden, die mortiergranaten afvuurden op IDF-troepen in het gebied van Rafah.


IDF-troepen zetten ook hun operationele activiteiten in het gebied van Jabaliya voort. In samenwerking met de IAF richtten de troepen zich op verschillende Hamas-terroristen tijdens aanvallen op militaire complexen die werden gebruikt voor wapenopslag. Bovendien hebben IDF-troepen talloze wapens gelokaliseerd, waaronder AK-47-geweren, sluipschutters, magazijnen, explosieven, waaronder granaten, en aanvullende militaire uitrusting.


Tegelijkertijd zetten IDF-troepen hun operationele activiteiten voort in het gebied van de corridor in centraal Gaza. De afgelopen dag hebben de troepen, in samenwerking met de IAF, verschillende aanvallen uitgevoerd, waaronder het hoofd van een terreureenheid die opereerde vanuit een schuilplaats, twee terroristen die het vuur openden op IDF-troepen, en een terrorist die in oktober Israël binnenviel. 7e.IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten in centraal Gaza voort. De afgelopen dag hebben de troepen verschillende terroristische cellen geïdentificeerd. Tijdens een van de activiteiten werd een cel geïdentificeerd die militair materieel vervoerde en een compound binnenging. De troepen bestuurden een IAF-vliegtuig dat de terroristen uitschakelde.

191 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page