top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF vond raketwerpers en raketten in een moskee in noord Gaza

Foto IDF woordvoerder


Strijders van het 460e Israëlische leger voeren aanvallen uit op terroristische infrastructuur in de landbouwgebieden van Jabalia. Daarbij vonden ze ook veel wapens, waaronder vesten, een 'Mag'-type geweer, handgranaten, explosieven en munitie.Tijdens uitgebreide huiszoekingen, geleid door de inlichtingendiensten, arriveerden de troepen bij een moskee waar ze raketten en raketwerpers vonden, die werden vernietigd.

Foto IDF woordvoerder


De IDF lanceerde eerder deze maand een nieuw offensief in Jabaliya nadat ze Hamas-agenten had geïdentificeerd die zich daar hergroepeerden.

366 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 commentaires


ghettobass666
22 mai

Hoe barbaars ook weer, een plek van zogenaamd godsaanbidding en bezinning, gebruiken voor opslag van wapens. En met één doel namelijk dood, destructie en duisternis

J'aime

R Thomasson
R Thomasson
22 mai

Zulke nieuwsberichten zijn zo goed als vanzelfsprekend. Gedrochten (het zijn geen mensen) die babywiegjes en kinderbedden gebruiken om explosieven te verstoppen, wapens houden bij een MRI apparaat, Ziekenhuizen gebruiken als invalbases. Dus, waarom geen moskeeën als lanceer plekken voor raketten? Zij hebben geen enkel schuilkelder voor hun bevolking gebouwd, maar wel tunnels voor zichzelf. Zij zijn net zo blij dat bij een luchtaanval X aantal mede-gedrochten (de bevolking) worden gedood, als supporters van een voetbalteam bij gemaakte goals.

J'aime
bottom of page