top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: IDF zet haar operaties tegen terroristische infrastructuur en agenten in Khan Yunis en de centrale Gazastrook voort

Foto IDF woordvoerder


Tijdens gerichte aanvallen op terroristische infrastructuur in het gebied van Hamad in Khan Yunis hebben IDF-troepen een wapenfabriek, explosieven en militair materieel gelokaliseerd. De troepen hebben ook terreurtunnelschachten en ontmantelde commandocentra gelokaliseerd die door terreurorganisaties in de Gazastrook worden gebruikt.


Bij een operatie in het gebied van Al-Qarara in Khan Yunis identificeerden IDF-troepen zes gewapende terroristen die een militaire compound binnengingen met daarin een lanceerpost. Een IDF-straaljager raakte de compound en doodde de terroristen.

In het westen van Khan Yunis identificeerden IDF-troepen een terrorist, gewapend met een RPG, die een complex binnenging met ondergrondse infrastructuur. Een IDF-straaljager raakte de terrorist.Tijdens operaties in centraal Gaza hebben IDF-troepen de afgelopen dag ongeveer tien terroristen gedood. Bij één operatie identificeerden de troepen een terroristencel die militair materieel in een voertuig laadde nabij de strijdkrachten. Een IDF-vliegtuig raakte het voertuig en de uitrusting, waarbij een aantal terroristen omkwam. Secundaire explosies gaven aan dat het voertuig talrijke wapens bevatte.

275 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page