top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: In een operatie van 12 uur hebben IDF troepen een grote wapenproductiepost gevonden


Foto IDF woordvoerder


In een operatie die 12 uur duurde hebben IDF-troepen een grote wapenproductiepost met unieke wapens van de Palestijnse Islamitische Jihad in de Gazastrook overgenomen en vernietigd.Gisterochtend veroverden IDF-troepen een post van de commandant van de noordelijke regio van de PIJ. De post was een belangrijke troef voor de wapenproductie.


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen doorzochten de post en verwijderden twee vrachtwagens vol wapens, waaronder Badr-3-raketonderdelen (een grond-grondraket), UAV-onderdelen en inlichtingenmateriaal van de PIJ.


Foto IDF woordvoerder


De post werd gebruikt voor de productie van wapens bedoeld om Israëlische burgers aan te vallen en bevatte ook een trainingstank, die door de terroristen werd gebruikt voor training om een IDF-tank te veroveren.


Tijdens de operatie werd vanuit een aangrenzend gebouw een antitankraket op de troepen gelanceerd. De troepen stuurden een helikopter opdracht om de terroristencel aan te vallen die de raket lanceerde.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien vuurde een terroristencel vanuit een aangrenzend gerechtsgebouw extra schoten af op de troepen en werd getroffen door een IDF-tank.De post bevond zich naast een gerechtsgebouw in Gaza en een Turks ziekenhuis.1.488 weergaven1 opmerking

1 comentario


Henk Vinke
Henk Vinke
17 nov 2023

Hoe gaat het Joop? Er was alleen bij jou vanavond. Misschien een rare gedachte, maar met die raket installatie kun je boter, kaas en eieren spelen.

Me gusta
bottom of page