top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: In het Hamas 'Governors House' heeft 13e bataljon op 7 oktober gestolen uitrusting gevonden


Screenshot YouTube


Als onderdeel van een brede aanval op de regeringsinstellingen van de terroristische organisatie Hamas hebben strijders van het 13e bataljon van de Golani Brigade een inval gedaan in het gebouw van het Governor's House, dat wordt gebruikt als terreurfaciliteit van de terroristische organisatie Hamas en waar de kantoren van leger, politie, inlichtingendiensten en hoofdkwartieren van de terroristische organisatie Hamas zijn gevestigd.


"Vanavond hebben we een inval gedaan in een plaats die de militaire politie van Hamas heet, je kunt het hier zien. Het hele 13e bataljon nam deel aan de inval, met de hulp van de luchtmacht, en technische en pantserondersteuning. We kwamen op deze plaats aan en vielen het aan. onverwachts, met grote kracht. Als onderdeel van de scans hier voor het zuiveren van de ruimte, vonden we dat er binnenin soldatenuitrusting lag die de terroristen hadden gestolen op 7 oktober, en we vonden wapens en veel meer', aldus de commandant.


Tijdens de huiszoekingen in het gebouw vonden de strijders bataljonsuitrusting van het bataljon dat in de ochtend van zaterdag 10/7 deelnam aan de gevechten in Otef. De regimentsuitrusting die van de IDF-buitenposten is meegenomen, omvat wapens, documenten en regimentsuitrusting van de soldaten van het 13e Bataljon. De uitrusting zal naar Israël worden overgebracht en door IDF-functionarissen worden onderzocht.“We zijn nu teruggekeerd na een lange nacht van aanzienlijke operationele activiteit. De inval die we ‘s nachts deden was op het gebouw van de militaire politie van Hamas. We lanceerden een zeer, zeer krachtige aanval op het doelwit, doorzochten kamers, maakten het gebouw schoon in samenwerking met de Luchtmacht, met techniek, met bepantsering", zei Mag D 13, luitenant-kolonel Tomer, "Een zeer, zeer krachtige en belangrijke aanval. Nadat we de plaats hadden ontruimd, begonnen we daar scans uit te voeren en we waren verbaasd toen we erachter kwamen dat er uitrusting van IDF-soldaten was, natuurlijk hebben we alle IDF-uitrusting meegenomen die daar was, we hebben het terug verplaatst, we hebben mijnen op alle gebouwen daar gelegd, we hebben de plaats vernietigd.'


“Van plaatsen waar de moorden de staat Israël binnenkomen, ongeacht hoe ver ze zullen zijn, ongeacht hoeveel ze zullen zijn in de dichtste plaatsen van Gaza,” benadrukte hij, “zullen we komen om ze aan te vallen, te vernietigen en stuur een boodschap om niet met het volk van Israël te knoeien."


Het vinden van deze objecten betekent een belangrijke afsluiting van de cirkel voor de strijders en commandanten van het bataljon. De strijders van het bataljon hebben de uitrusting gelokaliseerd terwijl ze diep in de Gazastrook opereerden, te midden van zware veldslagen, waarbij ze de terroristische infrastructuur vernietigden en terroristen uitschakelden, van wie sommigen deelnamen aan het moorddadige bloedbad dat op 7 oktober door de terroristische organisatie Hamas werd uitgevoerd.

455 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page