top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: In Shejaiya, Rafah en centraal Gaza gaan IDF-operaties tegen terroristische agenten en infrastructuur door

Foto IDF woordvoerder


In het gebied rond Rafah identificeerden IDF-troepen een gewapende terroristische ploeg die in een voertuig op hen afkwam en in een hinderlaag lokte. De troepen schoten op de terroristen en schakelden ze uit. Bovendien heeft de IAF de afgelopen dag verschillende terroristische infrastructuurlocaties in het gebied aangevallen en ontmanteld.


IDF-troepen zetten de operationele activiteiten in het gebied van Shejaiya voort. Een IAF-vliegtuig voerde, in samenwerking met grondtroepen, aanvallen uit waarbij terroristen werden geëlimineerd en tientallen terroristische infrastructuurlocaties boven en onder de grond werden ontmanteld, waaronder tunnelschachten, wapenopslagfaciliteiten en een structuur van waaruit een antitankraket werd afgevuurd. bij de troepen.Bovendien hebben IDF-troepen tijdens gerichte invallen in het gebied grote hoeveelheden wapens gelokaliseerd, waaronder AK-47-geweren, militaire vesten en aanvullende militaire uitrusting.


De afgelopen dag hebben IDF-troepen tijdens gerichte aanvallen in de centrale Gazastrook terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij en wapens en grote hoeveelheden militair materieel gelokaliseerd.


Ook heeft de IAF de afgelopen dag ongeveer dertig terreurdoelen getroffen, waaronder wapenopslagfaciliteiten, terroristische infrastructuurlocaties en militaire structuren van Hamas.

301 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page