top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: lanceerinrichtingen getroffen waarvandaan raketten op Centraal Israel werden afgevuurd

Foto IDF woordvoerder


De IDF heeft gisteren de lanceerinrichtingen getroffen en vernietigd die werden gebruikt om raketten af te vuren op centraal Israël; IDF-troepen blijven opereren in het noorden en midden van Gaza.


Gisteren (maandag), nadat terroristen in de Gazastrook een spervuur van raketten hadden afgevuurd richting centraal Israël, gaven IDF-troepen IAF-straaljagers de opdracht om de lanceerinrichtingen die werden gebruikt om de raketten af te vuren, aan te vallen en te vernietigen.Uit onderzoek van de getroffen lanceerinrichting bleek dat er ook mortiergranaten klaar lagen om vanuit de lanceerinrichting te vuren. Bovendien vernietigden IDF-troepen een militair bezit dat toebehoorde aan de Anti-Tank Missile Unit van Hamas.


IDF-troepen blijven vechten in het westen van Khan Yunis. De strijdkrachten hebben tijdens gevechten terroristen geëlimineerd en grote hoeveelheden wapens gelokaliseerd. Bovendien voerden IDF-troepen een vliegtuig aan dat verschillende terroristen in het gebied doodde.

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven ook optreden tegen terroristen en wapens in beslag nemen in de centrale en noordelijke Gazastrook. In het Shati-gebied hebben IDF-troepen talloze terroristen geëlimineerd en wapens in het gebied gelokaliseerd. In de centrale Gazastrook werd een met RPG's bewapende terroristencel geïdentificeerd die troepen in het gebied naderde. Onder leiding van IDF-troepen richtte een UAV zich op de terroristen en doodde ze.

362 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page