top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: met beelden waarop is te zien hoe massa's mensen zich naar de vrachtwagens met hulpgoederen begeven waarbij volgens Hamas 104 mensen zouden zijn omgekomen

Screenshot video


De IDF heeft beelden vrij gegeven waarop is te zien hoe donderdagochtend mensenmassa's zich naar de vrachtwagens met hulpgoederen begaven waarbij volgens Hamas 104 mensen zouden zijn omgekomen.


Volgens de IDF zijn de mensen omgekomen door duwen en vertrappen en niet door enig andere oorzaak, toen zij een poging waagden de vrachtwagens te plunderen.


Uit een eerste IDF-onderzoek naar het incident bleek dat Palestijnse schutters op de hulpvrachtwagens schoten, waarbij de meeste dodelijke slachtoffers vielen als gevolg van vertrapping en verdringing.


Bovendien benaderde een deel van de menigte naar verluidt een IDF-eenheid die toezicht hield op de toegang van de vrachtwagens, wat ertoe leidde dat soldaten waarschuwingsschoten in de lucht afvuurden.
1.565 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Johann Straatsma
Mar 01

De waarheid zie je niet in de NL media 😓

Like

P Bakker
P Bakker
Feb 29

De duivel kan liegen als de beste. En Hamas behoort tot de duivel ze speculeren er op wat mensen via die stomme social media willen geloven. Zelfs diouwe Amerikaan trapt er met open ogen ine

Like
bottom of page