top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: nauwkeurige operatie in het Shifa-ziekenhuis gaat door , evenals in de gebieden Al Amal, Al Qarara en Khan Yunis

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het gebied van het Shifa-ziekenhuis, terwijl ze schade aan burgers, patiënten, medische teams en medische apparatuur voorkomen.


Dinsdag gingen de troepen door met het elimineren van terroristen en het lokaliseren van terreurinfrastructuur en wapens. Tot nu toe zijn in de omgeving van het ziekenhuis honderden terroristen opgepakt en tientallen terroristen gedood.

Foto IDF woordvoerder


Onder leiding van de 98e Divisie blijven de IDF en ISA nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren om terroristen te elimineren en wapens in beslag te nemen in het gebied van Al Amal en Al Qarara.


In Al Amal hebben IDF-troepen in samenwerking met de IAF een aantal terroristen geëlimineerd. Tijdens een gerichte aanval op de terreurinfrastructuur hebben de troepen wapens gelokaliseerd en in beslag genomen, waaronder lanceerinrichtingen, AK-47-geweren en granaten.


De afgelopen dag hebben IAF-vliegtuigen tientallen terreurdoelen getroffen, waaronder tunnels, militaire complexen, gewapende terroristen en aanvullende terreurinfrastructuur in de Gazastrook. De aanvallen werden uitgevoerd om IDF-troepen te helpen die op de grond opereerden.In de centrale Gazastrook hebben IDF-troepen de afgelopen dag een aantal terroristen geëlimineerd. Tijdens een van de aanvallen werd een terrorist geïdentificeerd naast IDF-troepen, en een vliegtuig richtte zich op de terrorist en schakelde deze uit.287 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page