top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Negen terreurverdachten in Judea en Samaria opgepakt door IDF en Shin Bet


Screenshot video


De soldaten van de IDF, de Shin Bet en de Security Guard opereerden dinsdagavond in Judea en Samaria om negen gezochte personen te arresteren.


De strijders arresteerden zes gezochte terreurverdachten in de dorpen Bala, Jebel Shamali, Mizra a Sharqiya, Kuber en Doha. Tijdens de activiteit in het dorp Jebel Shamali werd er geschoten in het gebied en gooiden verdachten stenen naar de strijdkrachten.


De troepen arresteerden ook een gezochte man in de stad Kalkilia.

Tijdens de activiteit van de strijdkrachten in het vluchtelingenkamp Deheisha gooiden verdachten met stenen, gooiden explosieven en molotovcocktails en schoten met vuurwerk naar de strijdkrachten, die reageerden met maatregelen om demonstraties uiteen te drijven en met scherp vuur. Er zijn gewonden ontdekt.


Tijdens de operatie arresteerden de troepen twee gezochte personen. Bovendien hebben de strijdkrachten militair materieel en door saboteurs geborgen vracht gelokaliseerd en in beslag genomen


Een zelfgemaakte bom. Foto IDF-woordvoerder


De gezochte personen die werden gearresteerd en de in beslag genomen wapens werden overgedragen aan de veiligheidstroepen voor verdere behandeling.

82 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page