top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: "Olijftakken" IDF medische eenheid van 230 man/vrouw onderweg naar Turkije


Foto IDF-woordvoerder


Na de maandag al vetrokken 150 IDF-reddingstroepen is vanmorgen een medische hulpdelegatie van 230 mannen en vrouwen van het IDF Medical Corps, het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Volksgezondheid vertrokken naar het zuiden van Turkije.


De 230 leden tellende delegatie zal bestaan ​​uit officieren en soldaten van het IDF Medical Corps en zoek- en reddingspersoneel van het Home Front Command, evenals doktoren, verpleegsters en paramedici van het ministerie van Volksgezondheid. De Nationale Stuurgroep voor Aardbevingsparaatheid van het Israëlische Ministerie van Defensie zal de delegatie bijstaan.


De eenheid zal een veldhospitaal opzetten, het Home Front Command assisteren bij het lokaliseren van vermiste personen en hen uit de ruïnes halen, en zich richten op medische behandeling in veldhospitalen met behulp van geavanceerde Israëlische medische apparatuur.


Foto IDF-woordvoerder


Aan het hoofd van de delegatie staat de commandant van de Search and Rescue Brigade, COL Elad Edri. De voorbereidende voorbereidingen voor de delegatie werden geleid door de plaatsvervangend IDF Chief Medical Officer en hoofd van de IDF Operational Medical Department, COL Dr. Tomer Koller, die het ziekenhuis zal leiden.De medische hulpdelegatie is een voortzetting van de hulp van de IDF als onderdeel van de "Olive Branches" humanitaire hulpdelegatie, in navolging van de Home Front Command-delegatie die maandag) naar Turkije vertrok.


Foto IDF-woordvoerder


De delegatie is ingepland om vaccinaties te ontvangen en zal werken in overeenstemming met de richtlijnen van het ministerie van Volksgezondheid om de verspreiding van virussen in het buitenland te voorkomen om de gezondheid van de deelnemers te behouden.


De IDF zal doorgaan met het verlenen van hulp in naam van de staat Israël bij rampen die dit vereisen, en zal haar ervaring en capaciteiten over de hele wereld blijven bijdragen.
57 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page