top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Operationele activiteit van de IDF in de Gazastrook gaat door

Foto IDF woordvoerder


Uitspraak of geen uitspraak van het ICJ, IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten voort in Jabaliya in de noordelijke Gazastrook. De afgelopen dag hebben de troepen de terroristische infrastructuur, lanceerplaatsen en militaire structuren ontmanteld en talloze wapens gelokaliseerd.


Bovendien hebben IDF-troepen tientallen terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij en luchtaanvallen, waaronder terroristen die aanvallen uitvoerden op IDF-troepen die in het gebied opereerden.Een IAF-vliegtuig schakelde een Hamas-sluipschuttercel uit die een paar dagen geleden op IDF-troepen schoot. Bij deze ontmoeting werden geen IDF-verwondingen gemeld.


Bovendien hebben IDF-troepen de afgelopen dag in de centrale Gazastrook verschillende terroristen geëlimineerd tijdens ontmoetingen en met tankvuur.

Foto IDF woordvoerder


Gisteren (vrijdag) hebben IDF-troepen tijdens operationele activiteiten van de IDF in specifieke gebieden van Rafah een terroristencel uitgeschakeld die het vuur op de troepen opende tijdens gevechten van dichtbij. IDF-troepen voerden zoektochten uit in het gebied naar wapens en terroristische infrastructuur van Hamas. De troepen hebben tunnelschachten en terroristische infrastructuur gelokaliseerd en ontmanteld, evenals grote hoeveelheden wapens in het gebied, waaronder militaire uitrusting, wapenonderdelen en explosieven.

453 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 commentaires


Linda Dekie
Linda Dekie
25 mai

Alle respect voor de IDF troepen die in uiterst moeilijke omstandigheden een zeer moeilijke taak moeten uitvoeren nml. het ontmantelen van Hamas daarbij doen ze hun uiterste best om burgers zoveel mogelijk te ontzien. Geen enkel ander leger zou zoveel consideratie aan de dag leggen om burgers te beschermen en Hamas verbergt zich tussen de burgers en gebruikt hen als menselijk schild. het verbaast mij telkens weer dat men van Israel vraagt om de oorlog te stoppen waarom eist men niet van Hamas dat ze de wapens neerleggen en ALLE gijzelaars vrijlaten zonder voorwaarden te stellen want dan is de oorlog direct gedaan.

J'aime
P Bakker
P Bakker
26 mai
En réponse à

Ook wij hebben groot respect voor het IDF en andere strijdkrachten en natuurlijk ook alle hulpverleners


De wereld wil niet zien dat het idf omzichtig optreed omdat de monsters zoveel leugenachtig vergif verspreid heeft


Nogmaals wij staan achter Israël 🇮🇱🇮🇱🇮🇱

J'aime
bottom of page