top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Opnieuw heeft de IDF terreurverdachten aangehouden en wapens in beslag genomen


Foto IDF woordvoerder


IDF en Shin Bet voerden vannacht terrorismebestrijdingsactiviteiten uit in Judea en Samaria en arresteerden in totaal 12 gezochte mannen en namen veel wapens in beslag.


Tijdens terrorismebestrijdingsactiviteiten in de stad Qatanna hebben de strijdkrachten twee gezochte verdachten aangehouden en talloze wapens in beslag genomen, waaronder een grote hoeveelheid munitie en een 'Carlo'-pistool. Tijdens de activiteit ontstond er een gewelddadige rel, waarbij verdachten stenen en blokken gooiden en vuurwerk afvuurden naar de strijdkrachten, die reageerden met middelen om de oproer te verspreiden en in de lucht te schieten.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens activiteiten in de stad Hebron en de steden Aqraba, Ein 'Arik, Marj Na'je, Jiftlik, Dhahiriya, Dayr Jarir en het Aqabat Jabr-kamp werden tien gezochte verdachten aangehouden. Tijdens de activiteiten in het Aqabat Jabr-kamp gooiden verdachten explosieven naar de strijdkrachten, die met scherp op een van de verdachten reageerden en hem neutraliseerden. Bovendien werd tijdens de activiteit in de stad Dayr Jarir een wapen gelokaliseerd en in beslag genomen.


Foto IDF woordvoerder


De gezochte verdachten en wapens werden voor verdere verwerking overgedragen aan veiligheidstroepen; er werden geen IDF-verwondingen gemeld.64 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page