top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: President Isaac Herzog ontmoet de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan


Foto Kobi Gideon / GPO


President Isaac Herzog had woensdagavond een ontmoeting met de Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan, die eerder op woensdag in Israël wais geland voor een bezoek. Dit is hun vierde ontmoeting.

President Herzog en de Amerikaanse National Security Advisor hielden een uitgebreide bijeenkomst met deelname van hun adviseurs, waarna ze een besloten bijeenkomst hielden.

Tijdens hun ontmoeting, die in een positieve sfeer werd gevoerd, bespraken ze het sterke partnerschap tussen Israël en de Verenigde Staten, als een kwestie tussen partijen en regeringen, en manieren om de strategische samenwerking tussen hun naties te verdiepen.

President Herzog zei aan het begin van de bijeenkomst: "We verwelkomen de nationale veiligheidsadviseur van de Verenigde Staten, Jake Sullivan, een goede vriend van Israël en een groot expert op het gebied van wereldaangelegenheden en veiligheid en zaken in het Midden-Oosten. U komt aan de rechterkant tijd, aangezien we samen zoveel uitdagingen aangaan. Ik heet u van harte welkom in ons land. "

Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan: "Dank u, meneer de president. President Biden doet u persoonlijk de groeten. Hij herinnert zich met plezier uw bezoek aan het Oval Office en kijkt ernaar uit u binnenkort weer te verwelkomen, en ook om terug te komen naar Israël na zijn zeer succesvolle reis vorig jaar."


31 weergaven

コメント


bottom of page