top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Prijsuitreiking voor de Operational Service Award


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Maandagavond vond de uitreiking van de Operational Service Award plaats. De ceremonie werd gehouden in het "Re'im"-kamp in de Judea en Samaria-divisie en werd geleid door de chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi, de generale staf van de IDF en aanvullende commandanten.


De Operational Service Award is een onderscheiding die wordt toegekend door de chef van de generale staf voor baanbrekende samenwerking die heeft bijgedragen aan de veiligheid van de staat Israël tijdens operationele activiteiten en die het concept van operatie voor overwinning en de waarden van naleving van de missie en het nemen van initiatief.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Net als voorgaande jaren werd de Operational Service Award uitgereikt aan verschillende IDF-eenheden. Dit jaar werden verschillende prijzen uitgereikt als blijk van waardering en erkenning voor de operationele activiteit die is uitgevoerd in de operaties "Breaking Dawn" en "Break the Wave", evenals voor de geheime activiteiten in de "campagne tussen de twee oorlogen" in de noordelijke arena en in geheime operaties buiten de grenzen van Israël.


De uitstaande eenheden werden geselecteerd door de Generale Staf Citations Committee, onder leiding van de voormalige president van het Militair Hof van Beroep, MG Doron Piles, samen met het hoofd van het directoraat Operaties (J3), MG Oded Basiuk, en het hoofd van de J6 en Cyber ​​Defense Directoraat, MG Eran Niv. De commissie onderzocht verschillende nominaties die door alle organen in de IDF waren ingediend en legde haar aanbevelingen voor aan de chef van de generale staf, LTG Aviv Kohavi. Operational Service Awards zullen ook worden toegekend aan operationele eenheden in de ISA en de Mossad voor hun werk, als blijk van waardering voor hun operationele activiteiten en succesvolle veiligheidsinspanningen die "schouder aan schouder" met de IDF zijn uitgevoerd.


Daarnaast werden certificaten van waardering uitgereikt aan bijzondere eenheden voor hun unieke werk.


Een selectie van de onderscheidingen en certificaten van waardering werd toegekend aan geclassificeerde eenheden waarvan de namen en de activiteiten waarvoor ze de prijs hebben ontvangen niet bekend mogen worden gemaakt.


Foto IDF-woordvoerderseenheid


Chef van de Generale Staf, LTG Aviv Kohavi: “Gefeliciteerd aan alle ontvangers van de prijzen en certificaten van waardering. We zien en waarderen je werk; niets daarvan wordt als vanzelfsprekend beschouwd. Er zijn maar weinig militairen die weten hoe ze het juiste gebied moeten betreden, nacht na nacht, op het juiste moment, naar de juiste Kasbah of exact huis. De IDF bestaat uit mensen zoals jij, die hier zitten en de rand van deze activiteiten vormen, en dankzij jou zijn ze precies. De gemeenschappelijke noemer van deze activiteiten is een hoge standaard van professionele en effectieve gevechten, maar hun basis is je geest. Ik zie de geest herhaaldelijk en de vonk in je ogen. Dit is onze naam - de Israel Defense Forces. Ik waardeer en groet u.”

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page