top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Raketwerpers in Gaza vernietigd; tunnelschacht met wapens en explosieven ontdekt

Foto IDF woordvoerder


IDF-grondtroepen die opereren in het gebied van Al-Muharraqa in centraal Gaza hebben twee kant-en-klare raketten gelokaliseerd en aangevallen. Andere troepen hebben tientallen raketwerpers gelokaliseerd en aangevallen die klaar waren voor gebruik. Uit de onderstaande beelden blijkt dat sommige raketten geladen waren en klaar waren om gelanceerd te worden.


In het gebied van Khan Yunis vonden IDF-troepen een tunnelschacht binnen in een gebouw dat wapens en talloze explosieven bevatte.


Bovendien identificeerden en elimineerden IDF-troepen twee terroristen die het gebied naderden waarin zich extra troepen bevonden.


Tijdens huiszoekingen in het gebied van Al-Atatra in het noorden van Gaza hebben IDF-troepen een aantal lanceerkuilen gelokaliseerd en aangevallen.

Foto IDF woordvoerder


Tijdens operationele activiteiten in het gebied van Khan Yunis identificeerden IDF-troepen twee terroristen die schoten en een gebouw uitvluchten. De troepen gaven opdracht aan een IAF-vliegtuig om de terroristen aan te vallen. Eén van de terroristen werd geëlimineerd en de ander vluchtte naar een ander gebouw. De troepen hielden de terrorist in de gaten en korte tijd later heeft een ander vliegtuig de terrorist geëlimineerd.


Tijdens aanvullende operationele activiteiten vonden IDF-troepen trainingshandleidingen voor de Islamitische Jihad, sluipschuttersposten en technologische middelen in de woning van een terrorist.


Bovendien identificeerden IDF-troepen in Khan Yunis gemaskerde terroristen. IDF-tanks schoten op de terroristen en schakelden ze uit.

406 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page