top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO'S: De IDF blijft de Gazastrook aanvallen vanuit de zee en de lucht


Screenshot IDF video


Dinsdagochtend hebben IDF-vliegtuigen terreurdoelen van de terroristische organisatie Hamas in de Gazastrook getroffen.


IDF-vliegtuigen troffen een operationeel commandocentrum van Hamas in een moskee en een offensief tunnelingang punt dat door terroristen werd gebruikt om Israël binnen te vallen.

Tegelijkertijd troffen IDF-vliegtuigen operationele infrastructuur aan die zich bevond in een extra moskee en een gebouw dat door Hamas werd gebruikt. Dit laat eens te meer zien hoe Hamas doelbewust zijn militaire infrastructuur verankert in civiele gebieden en heilige plaatsen in de Gazastrook.Bovendien werden een terreurtunnel en militaire infrastructuur van de Hamas-terreurorganisaties, evenals meerdere van hun wapencomplexen, getroffen.


Het afgelopen uur heeft een ander IDF-vliegtuig een wapencomplex getroffen, evenals een operationeel ontmoetingspunt van de Islamitische Jihad in een huis dat werd bezet door een groot aantal terroristen. Twee terroristen werden gedood toen ze probeerden het toneel te ontvluchten.


Bovendien hebben IDF-schepen een groot aantal terreurdoelen van de terroristische organisaties aangevallen.221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page