top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO'S: De IDF blijft Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook aanvallenDe IDF blijft Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook aanvallen; tientallen “Nukhba”-terroristen, evenals het hoofd van het Hamas Aerial System werden gedood.


Gisteravond (vrijdag) voerden IDF-straaljagers grootschalige aanvallen uit in de hele Gazastrook. Hiertoe behoorden tientallen Hamas-terreurdoelen, evenals ‘Nukhba’-terroristen die zich op een verzamelplaats in de Gazastrook bevonden. “Nukhba”-terroristen waren een van de leidende krachten die afgelopen zaterdag de infiltratie in Israël leidden.


Bovendien hebben IDF-straaljagers de afgelopen dag operationele hoofdkwartieren aangevallen die worden gebruikt door de terroristische organisatie Hamas, van waaruit de luchtactiviteiten van de terroristische organisatie werden beheerd. Tijdens de aanval doodden IDF-straaljagers Merad Abu Merad, die het hoofd was van het Hamas-luchtsysteem in Gaza-stad en grotendeels verantwoordelijk was voor het aansturen van terroristen tijdens het bloedbad op zaterdag.IDF-soldaten zochten en verzamelden bewijsmateriaal dat zou kunnen helpen bij de poging om gijzelaars te lokaliseren. Bovendien verijdelden IDF-soldaten terroristische cellen en infrastructuur in het gebied, waaronder een Hamas-cel die antitankraketten afvuurde op Israëlisch grondgebied.


Bovendien zette de IAF haar aanvallen op Hamas-terreurdoelen in de Gazastrook voort, evenals aanvallen op antitankraketwerpers onmiddellijk nadat deze Israël hadden aangevallen.De IDF zal blijven opereren zoals vereist is om de staat Israël te verdedigen tegen de terroristische organisatie Hamas.

262 weergaven1 opmerking
bottom of page