top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO's: Opnieuw hoge Hamas commandant gedood; doelen in zuid Libanon aangevallen


Gedode hoge Hamas commandanten. Foto IDF woordvoerder


De IDF zet de grootschalige aanvallen op militaire doelen van Hamas in de noordelijke Gazastrook voort. De commandant van het zuidelijke district van de Nationale Veiligheid van Hamas werd gedood.


IDF-straaljagers, helikopters en vliegtuigen blijven terreurdoelen in de Gazastrook aanvallen. Gedurende de dag heeft de IDF ongeveer 250 militaire doelen getroffen, voornamelijk in de noordelijke Gazastrook.Op basis van nauwkeurige inlichtingen van de ISA en de IDF werd Muetaz Eid, de commandant van het zuidelijke district van de Nationale Veiligheid van Hamas, vermoord.


Bovendien werden tientallen militaire hoofdkwartieren, een reeks militaire observatieposten en een aantal raket lanceerposten die door Hamas en islamitische Jihad-terroristische organisaties werden gebruikt, getroffen.


Ook ging de IDF door met het bestoken van doelen in zuid Libanon, nadat daarvandaan zondag raketten op noord Israël werden afgevuurd en een Israëlische militair werd gedood.
274 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Nel de Weerd
Nel de Weerd
Oct 16, 2023

Is er nog iets over van de Gazastrook ?? Wat is de bedoeling, totale vernietiging van dat kleine gebied en hun bewoners???

Like
Joop Soesan
Joop Soesan
Oct 16, 2023
Replying to

Gazastrook wordt niet vernietigd, als je de berichten leest dan gaat het om de totale vernietiging van Hamas en worden bewoners ontzien

Like
bottom of page