top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Sinds het begin van de oorlog zijn meer dan 700 raketwerpers van Hamas vernietigd in Gaza

Raketwerpers. Foto IDF woordvoerder


Meer dan 700 raketwerpers van Hamas zijn vernietigd sinds het begin van de oorlog in Gaza en is de IDF bezig de lanceercapaciteiten van Hamas te ontmantelen.


IDF-soldaten zijn actief in de Gazastrook, waarbij ze honderden raketten in beslag nemen en vernietigen, inclusief langeafstandsraketten, en raketwerpers lokaliseren en vernietigen. Sinds het begin van de grondoperatie zijn ruim 700 raketwerpers vernietigd tijdens luchtaanvallen en operaties van de grondtroepen.Als onderdeel van de activiteiten van de strijdkrachten in de Gazastrook lokaliseren de soldaten de wapenopslagplaatsen van Hamas en nemen ze de raketten en raketten in beslag, en vernietigen ze de raketwerpers van Hamas om de raketlanceringscapaciteiten van Hamas te verwijderen en verdere lanceringen richting Israël te dwarsbomen.


Tijdens een luchtmissie voor het verzamelen van inlichtingen door het 100th Squadron werd Hamas geïdentificeerd terwijl hij vuurde vanuit een school en een moskee in de Gazastrook, en de lanceerinrichtingen in het gebied werden geneutraliseerd.

Foto IDF woordvoerder


Bovendien plaatsten troepen van de Golani Brigade geladen en gereed voor lancering raketwerpers op een begraafplaats, en de raketwerpers werden geneutraliseerd.


De terroristische organisatie Hamas brengt zowel Israëlische als Gazaanse burgers in gevaar door zonder onderscheid raketten af te vuren op Israëliërs vanuit raketwerpers die zich in civiele gebouwen in Gaza bevinden, waaronder scholen, moskeeën en woningen.


410 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page