top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Sluit de rangen - "Marcheren in de paden van de IDF"


Foto IDF-woordvoerder


Hoofd van het Directoraat Manpower (J1), MG Yaniv Asor: "Vandaag hebben we de glorieuze erfenis van 75 jaar voortgezet - samen marcheren, zij aan zij, soldaten, piloten en reservisten met een gemeenschappelijk doel, het handhaven van de veiligheid van het land."

Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de staat Israël en de oprichting van de IDF, namen donderdag meer dan 8.000 IDF-soldaten in actieve en reservedienst deel aan dit unieke project, "Marching in the Paths of the IDF". Het project, geleid door het Onderwijs- en Jeugdkorps in het Directoraat Mankracht, omvatte het marcheren in negen delen van de IDF Trail door het hele land, die in maart van dit jaar werd ingehuldigd. De dag werd geopend met meer dan 200 personeelsleden van alle eenheden van de IDF die deelnamen aan een discussie onder leiding van de chef van de generale staf, LTG Herzi Halevi. De discussie werd uitgezonden naar alle extra deelnemers van de verschillende eenheden voordat de mars begon.

Foto IDF-woordvoerder

De mars werd bijgewoond door duizenden vertegenwoordigers van alle directoraten, afdelingen en eenheden in de IDF. Inclusief gevechtssoldaten, gevechtssupporters, reservisten, officieren en soldaten, die samen marcheerden zoals ze doen in routine en noodsituaties. Ook de chef van de generale staf, leden van de generale staf en extra commandanten sloten zich bij de mars aan.

Foto IDF woordvoerder

Het project benadrukt de plaats en het belang van de IDF als het volksleger, waarin mensen van alle rassen en uit alle delen van de Israëlische samenleving zij aan zij dienen. Samen dienen voor één doel - het handhaven van de veiligheid van de burgers van de staat Israël.

Foto IDF-woordvoerder

Chef van de Generale Staf, LTG Herzi Halevi: "We marcheren vandaag samen - soldaten in actieve dienst en reservisten, uit alle delen en posities van de IDF; met betrekking tot de diversiteit van de staat en het grote scala aan meningen en overtuigingen - om te benadrukken dat samen onze kracht groter is. De afgelopen 75 jaar is zonder twijfel bewezen dat het People's Army Model niet kan worden veranderd. Dit is het geheim van de kracht van de IDF, en dit is het geheim van de kracht van onze natie. We zullen onze natie blijven dienen en blijven beschermen, zodat we hier in veiligheid kunnen leven en hoewel vijandigheid aanwezig is, zijn we nog steeds sterk in het aangezicht van onze vijand."


86 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page