top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Soldaten van de Egoz-eenheid werden beschoten door terroristen in een gebouw in het Hamad-gebied

Screenshot YouTube


Soldaten van de Egoz-eenheid van de Commandobrigade blijven opereren in het Hamad-gebied van Khan Yunis. De soldaten voeren gerichte aanvallen uit op de terroristische infrastructuur, lokaliseren wapens, elimineren tientallen terroristen en arresteren degenen die zich overgeven aan de strijdkrachten.


Tijdens scans van een gebouw openden terroristen het vuur op de soldaten. Met behulp van een drone identificeerden de soldaten de terroristen en schoten terug. Tijdens de ontmoeting lanceerden de soldaten nauwkeurig een 'Matador'-raket op de kamer waarin de terrorist zich bevond, en konden voorkomen dat ze een vrouw en twee kinderen die zich in de aangrenzende kamer bevonden, schade toebrachten.De soldaten schakelden drie gewapende terroristen uit, en een andere terrorist gaf zich over en werd overgebracht voor verder ondervraging door de veiligheidstroepen. De troepen evacueerden de vrouw en twee kinderen uit het gebouw en brachten ze over voor medische behandeling.

527 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


R Thomasson
R Thomasson
Mar 11

Voor mensen die de Gaza strip van vroeger kennen, is dat een raadsel wat voor soort zieke geest heeft besloten een oorlog aan te gaan? Waarvoor? Voor wat? De verwaarloosde smerige Derde Wereldstad stad Khan Yunis is in de loop der tijd veranderd in een prachtige moderne stad met mooie architectuur, met luxe flats en goede faciliteiten. Dat allemaal opofferen, wetend dat de tegenstander zal de hele boel vernietigen. Ziek! Ziek Ziek.

Like
bottom of page