top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: tijdens een intensieve 18 uur durende operatie op de Westelijke Jordaanoever doet de IDF een inval in explosieven laboratorium

Screenshot YouTube


Het Dokifat-bataljon, de strijders van de Duvdevan-eenheid, troepen van het Bekaa Levia-bataljon en de Shin Bet voltooiden gisteren een 18 uur durende operatie ter bestrijding van terrorisme in de Bekaa Vallei.Tijdens de operatie hebben de jagers een explosievenlaboratorium voor de productie van ladingen gelokaliseerd en vernietigd, waar zich meer dan 80 ladingen en extra explosieve lopen bevonden. Ook namen de troepen extra wapens in beslag die tijdens de operatie in het gebied in een verdacht voertuig waren aangetroffen.De strijders voerden een vuurgevecht met terroristen, waarbij ze een terrorist uitschakelden, andere terroristen werden geraakt. Daarnaast vielen troepen van eenheid 636 met een drone twee gewapende terroristen aan die een bedreiging vormden voor onze strijdkrachten in het gebied.

Foto IDF woordvoerder


Als onderdeel van de operatie arresteerden de strijders acht gezochte personen die verdacht worden van terroristische activiteiten. De gezochte personen die werden gearresteerd en de oorlogsmiddelen die in beslag werden genomen, werden voor verdere behandeling overgedragen aan de veiligheidstroepen.

Foto IDF woordvoerder491 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page