top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Tijdens evacuatie burgers begonnen Hamas terroristen te schieten


Foto IDF woordvoerder


De IDF zegt dat een “aanzienlijk” aantal troepen blijft vechten in het al-Shati-kamp in Gaza-Stad en dat bij één incident troepen van de Givati ​​Brigade burgers in een gebouw identificeerden en hen in staat stelden te evacueren.


Foto IDF woordvoerder


Maar tijdens de evacuatie opende Hamas terroristen het vuur op de soldaten. De troepen schoten terug en ook tanks beschoten de schutters en doodden hen, zegt de IDF.

Foto IDF woordvoerder

Bij een andere incident identificeerden de IDF strijders een terroristengroep die zichzelf had gebarricadeerd in een huis in de buurt en een bedreiging vormde voor de strijdkrachten. De soldaten schakelden de terroristen uit door vliegtuigen in te zetten en de terroristen gericht uit te schakelen.


Ook viel een straaljager een munitiemagazijn in het gebouw aan, nadat het aanvalscomplex van de 215e Brigade de lancering van een antitankraket van daaruit had gedetecteerd.IDF-troepen van de Nahal Brigade opereerden gisteren in het gebied van de buurt en identificeerden vier terroristen in de buurt. De strijdkrachten stuurden een vliegtuig naar de locatie waar drie terroristen werden aangevallen.


650 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page