top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Time brengt in mei 2023 de TIME100 Gala en Impact Awards naar Jeruzalem


Screenshot YouTube


TIME, het toonaangevende wereldwijde mediamerk, heeft vandaag aangekondigd dat het in mei 2023 gastheer zal zijn van de TIME100 Gala en Impact Awards in Jeruzalem, Israël.


De TIME100 Impact Awards erkennen acht buitengewone personen – lokaal, regionaal en internationaal – die hun invloed gebruiken om overal ter wereld een betere toekomst op te bouwen. De winnaars van de prijs zullen worden gevierd tijdens een exclusief avondgala in Jeruzalem, waar TIME wereldwijde en regionale leiders, influencers en visionairs zal samenbrengen met leden van de TIME100-gemeenschap. Eerder organiseerde TIME de TIME100 Impact Awards in Dubai en Singapore.


De aankondiging van het evenement werd gedaan tijdens de TIME Person of the Year-receptie in New York City, met de vertoning van een video waarin de visie voor het evenement werd geschetst. Het evenement zal worden gepresenteerd in samenwerking met de Israëlisch-Canadese filantroop Sylvan Adams, bekend om zijn werk om regionale bruggen te slaan door middel van sportieve en culturele evenementen, terwijl hij tegelijkertijd een beter begrip van Israël, zijn volk en cultuur bevordert.


Eerdere afleveringen van de TIME100 Impact Awards hebben David Adjaye , architect en oprichter, Adjaye Associates, erkend; Sarah Al Amiri , staatsminister voor geavanceerde technologie van de VAE; Tony Elumelu , filantroop en oprichter, The Tony Elumelu Foundation; Ellie Goulding , singer-songwriter en activist; Huda Kattan , ondernemer en oprichter, Huda Beauty; Deepika Padukone , acteur, producent en filantroop; will.i.am, muzikant en ondernemer; Alia Bhatt , acteur en producer; Gregory L. Robinson, voormalig directeur van het James Webb Space Telescope-programma; Dr Pardis Sabeti, computationele geneticus; en Lea Salonga , onder andere zangeres en acteur.


Na de afgelopen maanden de eerste delegaties naar Israël te hebben ondernomen, zal de redactiecommissie van TIME de komende dagen beginnen met het proces van het kiezen van de lokale en internationale winnaars.


Vooruitlopend op de aankondiging merkte Sylvan Adams op: “We zijn er trots op om samen te werken met TIME om de leiders die de nieuwste wereldwijde innovaties aandrijven, in de schijnwerpers te zetten tijdens de allereerste TIME100 Impact Awards in Israël. Dit is een kans om aan de tientallen miljoenen lezers van TIME over de hele wereld de prachtige dingen te laten zien die hier gebeuren – waar samenwerking tussen Joden en Arabieren, en nieuwe ontdekkingen en innovaties alledaagse wonderen zijn.”


Over Sylvan Adams


Sylvan Adams is een Canadees-joodse zakenman en filantroop die nu in Tel Aviv, Israël woont. Sylvan Adams, een gepassioneerd voorstander van sport, gezondheidszorg, onderwijs en sociale programma's, ondertekende in 2015 de Giving Pledge, opgesteld door Warren Buffett, Bill Gates en Melinda French Gates, voor filantropen die een groot deel van hun vermogen weggeven aan goede doelen.


Onder zijn indrukwekkende projecten bracht Adams de Giro D'Italia, de Franse Super Cup en de IRONMAN naar Israël, bracht Madonna naar het Eurovisie Songfestival in 2019 en steunt hij de Save a Child's Heart-organisatie.


Zijn projecten omvatten ook de bouw van een baanbrekend kinderziekenhuis in Holon, een revolutie op het gebied van spoedeisende geneeskunde met de beste, ultramoderne spoedeisende hulpafdeling van Israël in Tel Aviv, een project om laptops te leveren aan elke leraar speciaal onderwijs in Israël, en een beurzenprogramma voor jonge, veelbelovende kunstenaars.


56 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page