top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Toestand van IDF-officier die gewond raakte in terreuraanslag verslechterd


Screenshot YouTube


De toestand van de IDF-officier die afgelopen gewond raakte bij een terreuraanslag in de Oude Stad van Jeruzalem, verslechterd, zeiden zijn ouders dinsdagavond. Dinsdagavond werd er een gebedsdienst bij de Klaagmuur gehouden.


Volgens het Shaarei Zedek ziekenhuis, waar hij is opgenomen in het ziekenhuis, wordt zijn toestand nog steeds als ernstig geclassificeerd. Het ziekenhuis verklaarde ook dat hij wordt verdoofd en beademd op de intensive care.


Bij de terreuraanslag werden luitenant A. en zijn vader geraakt door geweervuur ​​van een 13-jarige jongen uit de nabijgelegen wijk Silvan, die het vuur opende op een groep joden terwijl hij zich verstopte tussen geparkeerde auto's op straat. Luitenant N., een officier van de parachutistenbrigade, raakte zwaargewond en zijn vader lichtgewond en heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten.

De ouders riepen op tot een openbare gebedsbijeenkomst later op dinsdagavond bij de Klaagmuur, waar ze ook aanwezig waren. Ze vroegen ook dat weldoeners hun bezoeken aan de officier in het ziekenhuis verminderen.


De gebedsdienst werd live op internet gestreamd door de OneFamily organisatie die de families van terreurslachtoffers ondersteunt. Tientallen mensen trotseerden het gure winterweer om de dienst bij te wonen.
153 weergaven1 opmerking

1 comentário


GERT reininga
01 de fev. de 2023

Sterkte

Curtir
bottom of page