top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Tot nu toe meer dan 15.000 aangevallen en 6.000 zware wapens in beslag genomen


Screenshot YouTube


Sinds het begin van de oorlog heeft de IDF meer dan 15.000 terreurdoelen in de Gazastrook getroffen en meer dan 6000 wapens in beslag genomen waaronder antitankraketwerpers, luchtafweerraketten, raketten en mortieren, explosieven, munitie en meer.


Het “Yahalom” (Patriot) Missile Defense System onderschepte gisteren een UAV grenzend aan Eilat.


De afgelopen dagen zijn de gecombineerde IDF-troepen doorgegaan met het aanvallen van talloze terreurdoelen in de Gazastrook, waaronder operationele commandocentra, terreur- en raketinfrastructuur, wapen- en logistieke depots, lanceerposten, terreurtunnels, talrijke Hamas-terroristen, evenals commando-, controle- en controlecentra. en inlichtingendoelen.De coördinatie tussen lucht-, zee- en grondtroepen gaat door, terwijl honderden doelen, geleid door inlichtingendiensten en infanterie, in korte tijd worden getroffen door de IAF en de Israëlische marine.


Gisteren (donderdag) onderschepte het “Yahalom” (Patriot)-systeem een vijandige UAV voordat deze Israëlisch grondgebied binnenging, nabij de stad Eilat. Deze onderschepping is een van de vele die de Aerial Defense Array tijdens de oorlog heeft uitgevoerd.
388 weergaven0 opmerkingen
bottom of page