top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Verklaring commandant van 162e Divisie, brigade generaal Itzik Cohen en activiteiten 162ste


Screenshot


“Op 7 oktober koos Hamas ervoor om oorlog te voeren, de oorlog die zij kozen. Wij kozen niet voor oorlog. Op die dag sprongen de krachten van de divisie overal vandaan – vanuit het noorden, vanuit de huizen, vanuit de IOS-unie. Dit alles om mensenlevens te redden.


“Ongeveer vijf dagen geleden kregen we een belangrijke missie: eropuit gaan en Hamas verslaan. We zitten nu midden in een campagne – de troepen van de divisie bevinden zich diep in de Gazastrook, aan de poorten van Gaza-stad.


“We gingen naar deze oorlog om de hand vast te houden van Hamas die ervoor koos onze keel te wurgen. We zullen winnen, we begrijpen dat de taak lang zal duren. We hebben alle macht en alle steun in de wereld om het te doen.


“We hebben veel van de capaciteiten van Hamas ontmanteld, we hebben zijn strategische installaties aangevallen, we hebben zijn volledige vrachtarray, de ondergrondse array en andere arrays volledig ontmanteld. We geloven in deze missie en begrijpen dat dit een oorlog is voor het voortbestaan ​​van de staat Israël – en wij zullen het winnen.”


van de activiteiten van de strijdkrachten van de 162e Divisie in de Gazastrook:
324 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page