top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEO: Vliegcursus nummer 185 loopt ten einde


Foto IDF-woordvoerder


Aanstaande woensdag 28 december 2022, is er een diploma-uitreiking voor vliegopleiding nummer 185 op de luchtmachtbasis in Hatzerim, waar vliegvleugels worden uitgereikt aan de afgestudeerden.


De pilotcursus wordt dit jaar afgerond door 41 stagiaires, waarvan 39 mannen en twee vrouwen, die op het paradeterrein zullen staan ​​om hun vliegvleugels in ontvangst te nemen. De mannelijke en vrouwelijke afgestudeerden zullen de pilotenopleiding voltooien aan het einde van een driejarige beroepsopleiding aan de vliegschool, aan het einde waarvan ze zullen toetreden tot de speerpunt van de IDF en de operationele activiteiten van de luchtmacht zullen leiden in de jaren.


Foto IDF-woordvoerder


De huidige order werd gehouden ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de oprichting van de zuidelijke bases van de luchtmacht. Een centraal onderdeel van de activiteiten van het korps en de ontwikkeling van de Negev. De oprichting van deze bases is een belangrijke mijlpaal in de luchtmacht. Force, die bijdraagt ​​aan het behoud van de veiligheid van het land en de ontwikkeling van de IDF in deze sector. Reageer op verschillende scenario's en bescherm het luchtruim van het land en zijn inwoners, in routine- en noodsituaties.


De ceremonie wordt gehouden in de aanwezigheid van de president van de staat, de premier, de minister van defensie, de chef-staf, de commandant van de luchtmacht, andere commandanten en de families van de afgestudeerden.
42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page