top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Afgelopen dag en nacht heeft de IDF ca. 200 terreurdoelen in Gaza aangevallen


Foto IDF woordvoerder


IDF-grondtroepen blijven opereren in de Gazastrook, en hebben de afgelopen dag en nacht ongeveer 200 Hamas-terreurdoelen aangevallen.


IDF-troepen troffen terreurinfrastructuur binnen een school in Beit Hanoun, van waaruit een aanval op de troepen werd uitgevoerd. Op het terrein bevonden zich twee tunnelschachten, waaronder een met boobytraps, explosieven en extra wapens.Bovendien raakte een IDF-vliegtuig voertuigen met raketten, mortiergranaten en wapens, waardoor een op handen zijnde aanval op IDF-soldaten werd verijdeld. Een extra IDF-vliegtuig raakte de militaire infrastructuur die bedoeld was om de troepen in een hinderlaag te lokken met antitankraketten.


IDF-troepen gaven een vliegtuig opdracht een cel terroristen aan te vallen. Hierna werd ook een wapenopslagplaats getroffen waar de terroristen vandaan kwamen.Bovendien heeft de Israëlische marine van de ene op de andere dag een aantal terreurdoelen van Hamas aangevallen en daarbij geholpen bij de versterking van de grondtroepen. Tot de Hamas-terreurdoelen behoorden observatieposten van de Hamas-zeestrijdkrachten en de terroristische infrastructuur in de haven van Gaza. De strijdkrachten sloegen ook toe met precieze munitie van de militaire verbindingen van Hamas.291 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page