top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: afgelopen nacht werd in Bureij en Khan Yunis een terreurcel ontmanteld

Foto IDF woordvoerder


Afgelopen nacht werden in Bureij en Khan Yunis terreurcellen ontmanteld die probeerden raketten af te schieten en een IDF tank aan te vallen.


In Bureij probeerde een gewapende terroristencel een IDF-tank aan te vallen. Als reactie daarop hield een IDF-drone toezicht op de terroristencel en achtervolgden IDF-troepen de terroristen.


Na een bevestigde identificatie van de terroristen stuurden de troepen een IDF-straaljager die de compound raakte waar de terroristencel naartoe vluchtte en hen doodde.In Khan Yunis bevonden zich een aantal lanceerplatforms die werden gebruikt voor het afvuren van raketten op Israëlisch grondgebied. De strijdkrachten vielen de lanceerplatforms aan en doodden tijdens een aantal gevechten met terroristen in het gebied een aantal agenten.De afgelopen dag hebben IDF-lucht-, grond- en zeestrijdkrachten meer dan 100 terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, inclusief operationele commandocentra en militaire locaties, samen met lanceerplatforms en terreinen waar terroristische infrastructuur en wapens waren opgeslagen.

381 weergaven0 opmerkingen
bottom of page