top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Chef-staf IDF: "vrije doorgang van noord naar zuid Gaza en betere grenzen"


Foto IDF woordvoerder


Chef van de Generale Staf: “We hebben een duidelijk doel om een aanzienlijk betere veiligheidssituatie aan de grenzen te herstellen, niet alleen in de Gazastrook. We hebben een zeer goed inzicht in de situatie en horen veel over de gevoelens onder de inwoners van Gaza. het noorden."


We zijn elk moment bereid om in het noorden toe te slaan. Wij begrijpen dat het kan gebeuren. We hebben er veel vertrouwen in dat de verdediging hier sterk is. Wij vertrouwen jullie heel erg. Ik weet dat de geest heel sterk is, ik weet dat jullie mensen zijn met torenhoge ambities.


Ik geloof heel erg in jullie. Ik denk dat de reservetroepen, en dat geloofde ik voorheen ook, sterk zijn. Ze hebben veel liefde voor de staat Israël.”


De afgelopen dag heeft de IDF de heropening van een humanitaire corridor vergemakkelijkt, zodat burgers in de noordelijke Gazastrook voor hun eigen veiligheid naar het zuiden kunnen trekken.Hieronder een video waarin Hoofd van de Coördinatie- en Liaisonadministratie (CLA) van COGAT in Gaza, kolonel. Moshe Tetro, uitleg geeft (Engelse ondertitels) over de doorgang van noord naar zuid Gaza en bewoners uit noord Gaze opnieuw oproept tijdelijk naar het zuiden te vertrekken.


296 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page