top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: de 7e Brigade die Hamas gevechtsinfrastructuur grenzend aan het grenshek en ondergrondse infrastructuur vernietigd

Foto IDF woordvoerder


De 7e Brigade en soldaten van de Kfir Brigade voeren een reeks operaties uit in het noorden van Khan Yunis in het Al-Qarara-gebied.De soldaten identificeerden de terreurinfrastructuur en wapens van de terroristische organisatie Hamas, schakelden terroristen van dichtbij uit met behulp van tankvuur en neutraliseerden dreigingen die zich in de buurt van het hek bevonden.


Op basis van inlichtingen richtte een IDF-helikopter zich op een wapenopslagfaciliteit en de daaronder gelegen infrastructuur en vernietigde deze.Tijdens scans van een woongebouw vonden soldaten van het pantserkorps explosieve ladingen, granaten, RPG-raketten en mortiergranaten. De wapens werden verborgen gevonden in UNRWA-tassen.

Foto IDF woordvoerder


De operatie van de 7e Brigade begon met luchtaanvallen en vliegtuigen van de Israëlische luchtmacht raakten verschillende doelen en schakelden terroristen uit die zich in schuilplaatsen en dicht bij de strijdkrachten bevonden.

395 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page