top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De 99e Divisie begon defensieve en offensieve missies in de Gazastrook. Gisteravond werd ter plaatse een situatieanalyse uitgevoerd

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen week trokken de reservistische gevechtsteams 'Yiftah' en 'Carmeli' de Gazastrook binnen en kregen de verantwoordelijkheid over het gebied van de Centrale Gazastrookcorridor onder het bevel van de 99e Divisie.De troepen voeren, in samenwerking met aanvullende technische troepen en soldaten van de Multidimensionale Eenheid, gerichte aanvallen uit om terroristen te elimineren en om de terroristische infrastructuur in het gebied te lokaliseren en te vernietigen. De operaties vinden plaats terwijl het gebied van de centrale Gazastrookcorridor wordt beschermd en terwijl er stappen worden ondernomen om de overdracht van humanitaire hulp te vergemakkelijken.

Foto IDF woordvoerder


Afgelopen vrijdag hielden de commandant van het Zuidelijk Commando, MG Yaron Finkelman, en de commandant van de 99e Divisie, BG Barak Hiram, een situatiebeoordeling met de soldaten in het veld. Als onderdeel van de situatiebeoordeling bespraken ze de activiteiten in het gebied en keurden ze operationele plannen voor de toekomst goed.

480 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page