top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De defensie eenheid die onder zware omstandigheden reparatiewerk doen en explosieven ruimen


Screenshot YouTube


Het Directoraat Grenzen en Bufferzones van het Ministerie van Defensie en het Directoraat Technologische en Logistieke zaken (J4) hebben sinds het begin van de oorlog, terwijl ze onder vuur lagen, non-stop gewerkt aan het repareren en weer in gebruik nemen van de locaties die tijdens de oorlog beschadigd waren geraakt. gebied rond het veiligheidshek. Als onderdeel van de gezamenlijke inspanning die bekend staat als "Returning Eyes to Gaza", werden de locaties doorzocht en vrijgemaakt van explosieven, naast de installatie van nieuwe systemen in het gebied.


De operaties op het gebied van de inzamel- en cybercapaciteiten zijn vrijwel geheel afgerond.


Commandant van het Reparatie- en Onderhoudscentrum, COL Tomer Schreiber: “We hebben ons allemaal ingezet ten behoeve van de missie en we zullen op alle uren van de dag en in elk gebied dat nodig is, opereren. We zullen blijven samenwerken om de controle over het gebied versterken."Commandant van het 414e bataljon, LTC Ofir Abraham: “De afgelopen weken hebben we de Observation Array, terwijl ze bedreigd werden, en tijdens gevechten op een missiegerichte en vastberaden manier gerepareerd. Onze strijdkrachten werken te allen tijde met het doel de de middelen, het lokaliseren van de vijand en het vernietigen ervan.”


Hoofd van de Multidimensionale Defensiesystemen bij het Directoraat Grenzen en Bufferzone van het Ministerie van Defensie, LTC Adar Cohen: “Sinds het begin van de oorlog leidt het directoraat de inspanningen om het verzamel- en cybersysteem te herstellen. Het intensieve werk en de inzet van de mensen hebben ertoe geleid dat het systeem vrijwel volledig is voltooid zoals het was voor de oorlog. Onze mensen werken 24/7 onder vuur, op de gevaarlijkste plaatsen om de situatie in de oorspronkelijke staat te herstellen en steun de inspanningen van de divisie bij het aanvallen en verdedigen. We zullen blijven samenwerken als dat nodig is.'248 weergaven0 opmerkingen
bottom of page