top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De IDF begon met activiteiten in het gebied van Shejaiya; een terrorist die vanuit een humanitair gebied in centraal Gaza opereerde, werd geëlimineerd

Screenshot YouTube


De afgelopen dag zijn IDF-troepen, nadat inlichtingen wezen op de aanwezigheid van terroristen en terroristische infrastructuur in het gebied van Shejaiya in de noordelijke Gazastrook, met activiteiten in het gebied begonnen, zowel boven als onder de grond.


De troepen begonnen overdag met hun gerichte activiteiten in het gebied van Shejaiya, en begonnen ze gerichte invallen in het gebied uit te voeren.Gelijktijdig met de binnenkomst van de troepen bombardeerden IAF-vliegtuigen tientallen terroristische infrastructuurlocaties van Hamas.

Voorafgaand aan de operatie voerde de IDF verschillende belangrijke aanvallen uit in de noordelijke Gazastrook, waarbij tientallen terroristen die zich schuilhielden in UNRWA-scholen en -faciliteiten werden geëlimineerd.


Op basis van IDF- en ISA-inlichtingen hebben IAF-straaljagers een Hamas-terrorist getroffen die opereerde in een structuur in het gebied van Deir al Balah. De terrorist opereerde vanuit een humanitair gebied en werd door de terroristische organisatie Hamas gebruikt als schild voor hun terroristische activiteiten.


Voorafgaand aan de aanval werd een aantal stappen ondernomen om de schade aan niet-betrokken burgers te beperken, waaronder de evacuatie van de burgerbevolking rond het gebouw van waaruit de terrorist opereerde, het uitvoeren van luchttoezicht, het gebruik van nauwkeurige munitie en aanvullende maatregelen.De terroristische organisatie Hamas schendt systematisch het internationaal recht en gebruikt daarbij de civiele infrastructuur en de burgerbevolking als menselijk schild voor haar terroristische activiteiten tegen Israël.

326 weergaven1 opmerking

1 Comment


P Bakker
P Bakker
Jun 28

Wanneer wordt de wereld wakker?

Like
bottom of page