top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De IDF operaties in de Gazastrook tegen terroristische agenten en infrastructuur gaan door

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven de operaties tegen Hamas in het gebied van het Khan Yunis-kamp intensiveren.


De troepen hebben talloze terroristische cellen gedood met sluipschutter-, tank- en luchtvuur. De IAF helpt grondtroepen van de IDF om dreigende dreigingen te dwarsbomen en de terroristische infrastructuur aan te vallen.


Bovendien voerden IDF-troepen de afgelopen dag gerichte aanvallen uit op terreurdoelen in het gebied en gingen ze in gesprek met talloze terroristen. Terroristische cellen die van plan waren antitankvuur uit te voeren op de strijdkrachten werden eveneens gedwarsboomd.Onder leiding van IDF-troepen doodde een IDF-vliegtuig een gewapende terroristencel en een extra terroristencel die zichzelf verborg terwijl ze de strijdkrachten observeerden.

Bovendien voerden IDF-troepen gerichte invallen uit in het Khan Yunis-gebied, waar wapens werden gelokaliseerd en terroristen werden gedood. Tijdens een reeks operaties hebben IDF-troepen talloze terroristen gedood.


In de centrale Gazastrook identificeerden IDF-troepen een gewapende vijandelijke spotter die van plan was vanuit een compound op de strijdkrachten te schieten. De troepen reageerden met vuur op de terrorist en doodden hem.In de noordelijke Gazastrook hebben IAF-vliegtuigen de afgelopen dag onder leiding van IDF-grondtroepen talloze terroristen gedood.

256 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page