top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De IDF zet de strijd tegen Hamas terroristen in de Gazastrook voort, ook in Khan Yunis


In een woonhuis gevonden wapens, handgranaten, munitie en drones. Foto IDF woordvoerder


Tijdens de operaties in Khan Yunis hebben IDF-troepen Hamas-terroristen gedood en tientallen terreurdoelen aangevallen. IDF-troepen raakten in gevecht met een terroristencel die uit een tunnelschacht kwam, doodden twee terroristen in een gevecht en sloegen de schacht in.



Tijdens operaties in Jabalya voerden de troepen een gerichte aanval uit op een militaire compound van het Centrale Jabalya-bataljon van Hamas. Als onderdeel van de activiteit werden een aantal terroristen gedood. Bovendien hebben de strijdkrachten een netwerk van ondergrondse tunnels gelokaliseerd die uit de compound leiden, evenals een oefengebied en wapenopslagplaats in de omgeving van de compound.


De afgelopen dag hebben Israëlische zeestrijdkrachten, als onderdeel van de hulp aan de grondtroepen, de militaire complexen en infrastructuur van Hamas aangevallen met behulp van nauwkeurige munitie en het afvuren van granaten.


Op onderstaande video is te zien hoe vanuit de lucht terroristen worden uitgeschakeld, commando centra worden aangevallen en wapendepots worden opgeblazen.




267 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page