top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: De IDF zet haar operaties tegen terroristen in Shejaiya, Jabalya en Khan Yunis, voort

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-infanteriesoldaten terroristen aangevallen en geëlimineerd tijdens gevechten van dichtbij in de noordelijke Gazastrook. Bij één incident schoten troepen van het Armored Corps op Hamas-agenten die werden gezien terwijl ze de soldaten observeerden, en probeerden te doodden.IDF-troepen voerden ook huiszoekingen uit in een centrale operatielocatie voor het Shejaiya-bataljon van Hamas, gelegen op een schoolterrein. Tijdens de huiszoekingen vonden de troepen vuurposities die werden gebruikt om aanvallen op IDF-troepen uit te voeren. De troepen voltooiden de missie om de terroristen aan te vallen en ontmantelden vervolgens de militaire infrastructuur die zich op de compound bevond.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien voerden de speciale troepen van de IDF gerichte aanvallen uit op een aantal locaties in het gebied van Khan Yunis, waar ze wapens, granaten en Kalashnikov-geweren vonden. De strijdkrachten vernietigden twee tunnelschachten, een raketlanceringsput en een wapenopslagplaats.


Foto IDF woordvoerder


Tijdens operationele activiteiten om de terroristische infrastructuur in Jabalya te ontmantelen, hebben IDF-troepen wapens in beslag genomen en een aantal terroristen aangevallen en gedood.


IDF-gevechtsinlichtingentroepen identificeerden ook een Hamas-sluipschutter die vanuit een gebouw op IDF-troepen schoot. De troepen gaven de IAF opdracht een nauwkeurige aanval uit te voeren op de sluipschutter in het gebouw.273 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page