top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Duvdevan eenheid en Shin Bet voerden afgelopen week operaties uit om terreuraanslagen te voorkomen

Screenshot YouTube


De afgelopen week voorden de Shin Bet en Duvdevan eenheid in Judea en Samaria operaties uit om terreuraanslagen in Israël te voorkomen, daarbij werden 16 terreurverdachten gearresteerd.


Duvdevan-strijders doodden, onder leiding van de Shin Bet, Muhammad Adel Muhammad, de terrorist die als GAP-agent diende en betrokken was bij het bevorderen van aanzienlijke terroristische activiteiten. De strijdkrachten vonden wapens, munitie en militair materieel in zijn huis.Bij een andere operatie deze week in Balta werden drie verdachten gearresteerd. Tegelijkertijd ontmoette een andere strijdmacht twee gewapende mannen, ze werden beschoten en de strijdmacht arresteerde een andere verdachte. Bij een andere operatie in Tubas vonden de soldaten een gezochte man met een M16 in zijn appartement.IDF- en Shin Bet-troepen opereerden in Judea, Samaria, de Bekaa Vallei in proactieve operaties om de dreiging van terrorisme in de regio te dwarsbomen.


Tot nu toe zijn duizenden gezochte personen gearresteerd, van wie ruim de helft banden heeft met Hamas, zijn er ruim 60 operaties uitgevoerd en zijn ruim 250 wapens in beslag genomen. Ook blijven de troepen werken aan het in beslag nemen van draaibanken, wapens en brandgevaarlijk materiaal.

228 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page