top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS:Hamas terroristen gedood die deelnamen aan bloedbad 7 oktober en container raketten gevonden


Screenshot YouTube


De IDF en ISA doodden de Nukbha-terroristen van Hamas, waaronder terroristen die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober.Op basis van nauwkeurige IDF-inlichtingen hebben IDF-troepen de afgelopen dag talloze Nukbha-terroristen van Hamas gedood die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober. Onder de terroristen bevonden zich Ahmed Musa, een compagniescommandant en Omar Al-Hindi, een pelotonscommandant, beiden bevonden zich in het westen van Jabalya.


Ahmed Musa was een van de commandanten van de invasie in de Zikim-basis, kibboets Zikim en de Yiftach-post. De afgelopen dag leidde hij aanvallen op IDF-troepen in het gebied van westelijk Jabalya.


Bovendien werd, op basis van inlichtingen van de IDF en ISA, het hoofd van de Sniper Array van de Noordelijke Brigade van Hamas, Mohammed Kahlout, gedood.Op basis van ISA-inlichtingen hebben IDF-troepen in één nacht 19 Hamas-terroristen aangevallen die van plan waren IDF-troepen aan te vallen.


Bovendien sloegen IDF-troepen een zeecontainer op een strand aan, met daarin ongeveer twintig raketwerpers. Tijdens een activiteit in Sheikh Ijlin zochten de troepen naar sporen in het zuidelijke deel van het front en vonden ze een raketwerper naast de bewoningsgebouwen. Alle gevonden wapens werden getroffen of geconfisqueerd door IDF-troepen.618 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page