top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Het gevechtsteam van de Parachutistenbrigade breidt haar operaties in Khan Yunis uit en vonden veel wapens

Deel van de gevonden wapens. Foto IDF woordvoerder


De soldaten van het gevechtsteam van de Parachutistenbrigade hebben hun gevechtsoperaties uitgebreid en vechten nu in het Al Amal-gebied van de stad Khan Yunis.


De soldaten opereren in dichtbevolkte, stedelijke gebieden en ontmoeten en elimineren terroristen in gevechten van dichtbij, voeren gerichte aanvallen uit op de terroristische infrastructuur en lokaliseren en vernietigen wapens, mortieren en raketten.Tijdens operaties van de soldaten tegen militaire doelen van Hamas hebben de soldaten tientallen AK-47’s, granaten, mortiergranaten en explosieven gelokaliseerd die werden gebruikt om vanuit drones te vuren.Toen de soldaten drie terroristen tegenkwamen die het vuur op hen openden in een gebouw, beantwoordden ze het vuur met nauwkeurige schoten op de terroristen. Twee van de terroristische agenten werden gedood en de derde werd geraakt en rende een gebouw binnen. De soldaten gebruikten een drone om het gebouw te scannen waarin de terrorist vluchtte, identificeerden hem terwijl hij het vuur opende op de drone en schakelden hem vervolgens uit.


Daarnaast worden de sluipschutter teams van de brigade in het gebied ingezet en gebruiken ze nauwkeurig vuur om tientallen gewapende terroristen uit te schakelen die een bedreiging vormen voor de soldaten. Dit gaat gepaard met het gebruik van IDF-observatiecapaciteiten en samenwerking met IDF-pantser-, gevechtstechniek- en luchtmachten.

340 weergaven2 opmerkingen

2 Comments


Directeur Biographies
Jan 26

𝗣𝗢𝗨𝗥 𝗧𝗢𝗨𝗧𝗘𝗦 𝗩𝗢𝗦 𝗣𝗥𝗘𝗢𝗖𝗖𝗨𝗣𝗔𝗧𝗜𝗢𝗡 𝗖𝗢𝗠𝗠𝗘 :

🍀 Tomber enceinte rapidement

🍀 Hépatite A,B,C

🍀 Kyste, Fibrome, Myome

☘️La faiblesse sexuelle

☘️ L'éjaculation précoce

☘️ Allongé ou Grossir le pénis .

☘️ Hémorroïdes externes / interne

☘️ La perte blanche

☘️ Azoospermie

🍀 AVC, Cancer Pour avoir de traitements définitivement des maladie suivant 👉

SiteWeb : https://puissantmarabout.wixsite.com/sorcier-voyant

( Joignable aussi sur whatsapp ) de https://wa.me/+22991199833


Like

p.bakker61
Jan 25

God bless all IDF soldiers and protect them

Like
bottom of page