top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: Het Paratroopers Brigade Combat Team zet de gevechten in het Khan Yunis-gebied voort; grote wapenopslag gevonden

Foto IDF woordvoerder


De soldaten van het Paratroopers Brigade Combat Team opereren op veel terroristische doelen in het westen van Khan Yunis.De soldaten opereren op terroristische doelen en infrastructuur door luchtvuur te richten en nauwkeurig vuur te gebruiken. De soldaten elimineren veel terroristen met behulp van sluipschutters en gevechten van dichtbij.


Tijdens een operatie van het Parachutisten Brigade Combat Team in het gebied vonden de soldaten een wapenopslagplaats. De opslagfaciliteit bevatte grote hoeveelheden munitie, patronen, explosieven, granaten en mijnen die de terroristen van plan waren in het gebied te plaatsen om IDF-soldaten schade toe te brengen.Daarnaast werden in de opslagplaats raketten en gevechtsuitrusting, helmen, vesten en communicatiemiddelen aangetroffen.


Bij een andere ontmoeting identificeerden de soldaten terroristen met behulp van een drone en richtten ze tankvuur en luchtvuur op de terroristen, wat resulteerde in de eliminatie van de terroristen.


424 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page