top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF-activiteiten gaan door in het westen van Khan Yunis; terroristen verscholen tussen burgers geïdentificeerd

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen zetten hun operationele activiteiten in het westen van Khan Yunis voort. Tijdens pogingen om de burgerbevolking uit gevechtsgebieden te evacueren, hebben de troepen de afgelopen dag terroristen geïdentificeerd en aangehouden die hadden geprobeerd te ontsnappen door zich tussen de burgers te verstoppen.


Bij andere activiteiten in het gebied hebben de troepen een aantal terroristen gedood en wapens in het gebied gelokaliseerd.IDF-troepen gaan door met gerichte aanvallen op terreurdoelen in de Gazastrook. Tijdens een activiteit van de Givati Brigade vonden de troepen talloze wapens, waaronder een sluipschuttersgeweer, een AK-47, granaten en munitie.


Bovendien identificeerden IDF-soldaten een terroristencel die een drone had gebruikt. Een vliegtuig schakelde een aantal terroristen uit.Bovendien werden de afgelopen dag een aantal terroristen gedood in de centrale Gazastrook. Als onderdeel van de voortdurende IDF-activiteit in Zaytun hebben de troepen een aantal terroristen gedood, wapens gelokaliseerd en lanceerzones in het gebied vernietigd. Bovendien werd een terroristische cel die werd geïdentificeerd met behulp van een drone in het gebied van Shati geëlimineerd door een IAF-vliegtuig.


De afgelopen dag heeft de IAF in de hele Gazastrook een aantal aanvallen uitgevoerd op de luchteenheid van Hamas. Tot de terreurdoelen die werden getroffen behoren onder meer een aantal raketlanceerposten die op Israëlisch grondgebied waren gericht.

279 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page