top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF activiteiten in Gazastrook gaan door

Foto IDF woordvoerder


In centraal Gaza identificeerden IDF-troepen een gewapende terroristencel die opereerde binnen de terroristische infrastructuur in de omgeving. De troepen volgden de terroristen en identificeerden sommigen van hen die de terroristische infrastructuur verlieten en zich door het gebied bewogen. Na de identificatie richtten een straaljager en extra IAF-vliegtuigen zich op de terroristencel en schakelden ze uit. Minuten later raakte de straaljager de terroristische infrastructuur van waaruit de terroristen opereerden.In het gebied van Al Amal in Khan Yunis hebben IDF-troepen de afgelopen dag een aantal terroristen geëlimineerd en wapens gelokaliseerd.


IDF-troepen bleven opereren in het gebied van ‘Abasan al Jadida. De afgelopen dag hebben de troepen terroristische infrastructuren aangevallen en terroristen geëlimineerd met behulp van tankvuur.Bovendien hebben IAF-vliegtuigen de afgelopen dag terreurdoelen van de terroristische organisaties in de Gazastrook getroffen, waaronder lanceerposten en terroristische infrastructuur.


Ook werden gisteren (woensdag) talloze lanceringen geïdentificeerd die vanuit de Gazastrook oversteken naar Israëlische gemeenschappen grenzend aan de Gazastrook. De IDF heeft de bronnen van de brand getroffen, samen met een aantal extra lanceerinrichtingen en terroristische infrastructuur in de Gazastrook.

419 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page