top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF blijft opereren tegen Hamas in de Gazastrook; succesvolle eliminaties van Hamas-terroristen

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag heeft de IAF een reeks aanvallen uitgevoerd op terreurdoelen in de Gazastrook als onderdeel van de hulp aan de grondtroepen. Tijdens de aanvallen werden ondergrondse terroristische infrastructuur, militaire complexen en lanceerposten van de terroristische organisatie Hamas getroffen.In de centrale Gazastrook hebben IDF-troepen de afgelopen dag een aantal terroristen gedood. Bij een van de operaties doodden lucht- en grondtroepen een Hamas-commandant van observatieactiviteiten. Bovendien identificeerde een Israëlisch marineschip terroristen die strijdkrachten in het gebied naderden, waarna grond- en zeestrijdkrachten toesloegen en de terroristencel uitschakelden.De afgelopen dagen heeft de IDF Hamas-terroristen in Gaza-stad en de noordelijke Gazastrook aangevallen. Ongeveer 15 Hamas-terroristen werden gedood, waaronder terroristen die deelnamen aan het bloedbad van 7 oktober, en een algemene veiligheidsagent van Hamas.


In Khan Yunis blijven IDF-troepen terroristen doden en gerichte aanvallen uitvoeren op terreurdoelen. De afgelopen dag hebben de speciale troepen van de IDF talloze wapens gelokaliseerd, waaronder diverse wapens, explosieven en aanvullende militaire uitrusting.Bovendien werden twee vijandelijke spotters geïdentificeerd die opereerden in het gebied grenzend aan de strijdkrachten en die een vliegtuig aanstuurden dat de terroristen doodde.

In het westen van Khan Yunis hebben IDF-troepen de afgelopen dag een aantal terroristen gedood met sluipschutters- en tankvuur. Bovendien voerden de troepen gerichte aanvallen uit op terreurdoelen in het gebied en lokaliseerden ze AK-47-geweren, granaten, magazijnen en explosieven.
251 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page