top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF blijft zware wapens vinden en neemt commandocentrum over


Foto IDF woordvoerder


IDF-strijders blijven opereren in de Gazastrook, IDF-gevechtsvliegtuigen vielen veel terroristische doelen in de Gazastrook aan, en er werden wapens gevonden waaronder zware raketten.Op basis van IDF-inlichtingen namen IDF-troepen de controle over een bolwerk van de commandant van het noordelijke commandogebied van de Islamitische Jihad. Het bolwerk bevat kantoren van senior terroristen van de organisatie en een strategische productielocatie voor wapens. Tijdens de aanval vonden de troepen zware raketten, UAV's en andere wapens.


Foto IDF woordvoerder


Bovendien voerden IDF-troepen activiteiten uit in een school waar Hamas-terroristen zich schuilhielden. Tijdens de activiteiten doodden de troepen de terroristen en vonden ze een groot aantal wapens in de school.


Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen voerden gerichte aanvallen uit in verschillende gebieden in de Gazastrook, waarbij ze technologische apparatuur, wapenopslagplaatsen en aanvullende wapens vonden, waaronder Kalashnikov-geweren, explosieven, granaatwerpers, vesten, RPG's en antitankraketwerpers.


Ook werden door de IDF vluchtende terroristen gedood.639 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page