top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF breidt haar activiteiten in Kfar Yunis uit; hebben veel terroristen uitgeschakeld

Foto IDF woordvoerder


De afgelopen dag hebben IDF-troepen tijdens verschillende gevechten tientallen terroristen geëlimineerd met behulp van luchtaanvallen en sluipschutter- en tankvuur.


Bij één incident identificeerde een vliegtuig een terrorist met een RPG die op de troepen af rende. IDF-tanks doodden de terrorist voordat hij op de strijdkrachten kon schieten.

Gisteren (donderdag), terwijl IDF-troepen begonnen met het ontmantelen van de terroristische infrastructuur in Khan Yunis, werd een terrorist geïdentificeerd die een RPG uit een schacht haalde. De troepen reageerden door een aantal granaten op de terrorist af te vuren.Bovendien werden verschillende terroristen die zich in een gebouw verstopten, getroffen en gedood door een IDF-tank. Bovendien werd een terrorist die zich op ongeveer 100 meter van de troepen bevond, door de strijdkrachten geïdentificeerd en geëlimineerd tijdens een UAV-aanval. De troepen lokaliseerden ook een terroristencel die op een terrein was versterkt. Een straaljager raakte het gebouw en doodde de terroristen.Tijdens op inlichtingen gebaseerde huiszoekingen in de residentie van de Hamas-terrorist aan de rand van Jabalya vonden IDF-troepen wapens, militaire certificaten van Hamas en leerboeken over de IDF.

379 weergaven0 opmerkingen
bottom of page