top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF elimineren tientallen terroristen en vernietigen infrastructuur

Foto IDF woordvoerder


IDF-troepen blijven opereren in de verschillende gebieden van de Gazastrook. De troepen zijn verwikkeld in hevige gevechten met terroristen; de IAF, onder leiding van grondtroepen, valt terroristische cellen en infrastructuur aan en de Israëlische marine ondersteunt de grondtroepen met vuurhulp vanaf zee.Tijdens IDF-activiteiten in Shejaiya vonden grondtroepen een terroristencel die naast de strijdkrachten opereerde, en een terrorist gewapend met een RPG. De troepen voerden een IDF-vliegtuig aan dat de cel aanviel en uitschakelde.


Tijdens IDF-activiteiten in Gaza-stad de afgelopen dag hebben de troepen, in coördinatie met vliegtuigen, tientallen terroristen gedood. In een tijdsbestek van drie uur vonden vier incidenten van identificatie van terroristen plaats en elimineerde de IAF meer dan vijftien gewapende terroristen. Bovendien vonden er veldslagen plaats waarbij nog meer terroristen werden gedood.Tijdens IDF-activiteiten in Beit Lahia werden twee militaire complexen van Hamas ontmanteld door de troepen, die voorafgaand aan de aanval talloze wapens, explosieven, wapens, militaire uitrusting en communicatieapparatuur in de complexen hadden gelokaliseerd.


Als extra activiteit in het gebied werden twee vijandige observatieagenten geïdentificeerd in een compound naast de resterende troepen in het gebied. Nadat de identificatie van de terroristen was bevestigd, vielen IDF-tanks de compound aan waar de observatieagenten werden geïdentificeerd en doodden hen.

Foto IDF woordvoerder


534 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page