top of page
  • Foto van schrijverJoop Soesan

VIDEOS: IDF en ISA zetten hun operaties voort tegen de terroristische infrastructuur en agenten in de hele Gazastrook, ook in het Shifa-ziekenhuis

Foto IDF woordvoerder


De IDF en ISA blijven nauwkeurige operationele activiteiten uitvoeren in het gebied van het Shifa-ziekenhuis, terwijl ze schade aan burgers, patiënten en medische teams voorkomen.


De afgelopen dag heeft de IDF in het gebied gebarricadeerde terroristen geëlimineerd in gevechten van dichtbij en wapens gelokaliseerd in de omgeving van het ziekenhuis.Tijdens IDF-activiteiten in het gebied van Rimal in de noordelijke Gazastrook werden verschillende verbindingen gebruikt om antitankraketten af te vuren en waar sluipschutters opereerden, werden getroffen door IAF-vliegtuigen. Een van de terroristen die de aanvallen op de troepen uitvoerde, werd tijdens de aanvallen uitgeschakeld.IDF-troepen blijven ook opereren in de centrale Gazastrook, waar de afgelopen dag meer dan vijftien terroristen werden geëlimineerd. Bij één incident werd een terroristische cel die werd geïdentificeerd bij het verlaten van een tunnelschacht en het naderen van een militaire compound in de buurt van IDF-troepen getroffen en geëlimineerd door een IDF-straaljager.


Bij een afzonderlijk incident werd een terroristische cel die IDF-soldaten naderde, geëlimineerd door nauwkeurig sluipschuttervuur.


De afgelopen dag heeft de IAF ongeveer 80 terreurdoelen in de Gazastrook aangevallen, waaronder militaire complexen, complexen waar Hamas-terroristen zich bevonden, en aanvullende terroristische infrastructuur.


Bovendien hebben grondtroepen en IAF-troepen terroristen in de zuidelijke Gazastrook geëlimineerd, inclusief in het gebied van Al Amal. Verschillende terroristische infrastructuurlocaties werden ontmanteld, inclusief locaties van waaruit lanceringen werden uitgevoerd op IDF-troepen.


Bij aanvullende activiteiten werden ongeveer 15 terroristen geëlimineerd door nauwkeurig sluipschuttervuur en mortiergranaten. De troepen vonden ook wapens in het gebied, waaronder granaten en militair materieel.

202 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page